Samlarfigurerna officiellt bekräftade.

En bild säger mer än tusen ord heter det ju och i det här fallet stämmer det. Bilden är hämtad från den tyska butikskatalogen. Därmed är alltså samlarfigurerna nu officiellt bekräftade.

Nu återstår det bara att hoppas på att det inte är sådana där billiga Kina-tillverkade figurer. För den erfarenhet som undertecknad har av de figurerna är allt annat än bra.

4191004946_5d1f8de49b.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Samlarfigurerna officiellt bekräftade.

 1. moddeman skriver:

  Det låter ju bra, blir väl att köpa en hel kartong direkt och hoppas att man får alla.Tycker för övrigt att 2010 verkar bli ett väldigt bra lego år

  • Johan skriver:

   Jepp. 2010 ser ut att bli ett bra år. Men det imponerar kanske inte riktigt lika mycket som det gågna året om du frågar mig. Kanske är det för att första vågen av LEGO City tycks bestå av brandkår.

 2. Lego skriver:

  Kina-tillverkade figurer – var har dessa funnits med?

  • Johan skriver:

   Nu vet jag inte om de verkligen är tillverkade i kina men det sägs så. Det är, hur som hellst, färdigmonterade figurer från det som brukar kallas för ”Gears”. T.ex den som följer med LEGO Space axelväskorna, kylskåpsmagneterna, minifig-samlingarna etc. Framförallt kan man identifiera dem genom att de på armarnas insida har en liten rektangulär fördjupning med en kod inuti. De är ökända för att ha usel hållbarhet, dåligt tryck och allt från små till ordentliga problem med färgmatchningen ( Eller vad det nu kallas). Där är helt enkelt av en betydligt lägre kvalitet än vanliga minifigs.Ta t.ex. den röda rymdmannen som jag fick med min rymdaxelväska. Den var ju av en färg som bäst kan beskrivas som mitt mellan vanlig röd och mörkröd:http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/92/92/31/296/95f0413bd4ef0163

 3. Micki skriver:

  När kommer dom till finland eller sverige?

  • Johan skriver:

   Den första omgången med 16 figurer kommer att finnas i butik i juni. Sen skall det enligt uppgift komma en andra omgång med 16 nya figurer i augusti. (Verkar vara först i september i vissa länder). Enligt vad jag förstår så kommer då de första 16 figurerna att utgå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s