1919 T-Bucket hotrod/ Fokker DR1

Lino Martins senaste är inte ett utan två byggen. Det är en Fokker DR1 och en 1919 T-Bucket hotrod. Den senare baserad den förstnämnda. Och som vanligt så är det riktigt kompetenta byggen. Snyggt och med många detaljer att upptäcka.Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 1919 T-Bucket hotrod/ Fokker DR1

  1. Kreativedude skriver:

    Väldigt bra byggda! Kan bara inte komma på vilken hjulbit som används till framhjulen på bilen…Förresten, om du skulle se collectible minifigurerna i någon affär, skriv på bloggen. Skulle hjärna vela veta när de är i sverige.

    • Johan skriver:

      Mjo, det lite svårt att avgöra vilken bit det är då den är dold bakom en parabol på ena sidan och ett annat svart hjul på andra sidan. Men jag misstänker att det är såna här: http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=2695c01Första leveranserna av Collectible Minifigs skall enligt uppgift dyka upp hos butikerna runt den 27:e maj, om jag inte minns helt fel. Sedan så beror det ju på hur snabbt de kommer hit till norrland och hur snabba butikerna är på att plocka fram dem. Så du kan börja spana i butik om en dryg vecka. Annars går de ju att beställa från S@H redan nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s