Nya böcker från DK

Förlaget Dorling Kindersley som ligger bakom bl.a. Brickmaster-böckerna och LEGO Star Wars the Visual Dictionary. Har släppt en katalog med årets bok-releaser(pdf).Och där finns en hel del spännande nyheter som relaterar till LEGO.

brickmaster_city.jpgbrickmaster_ninjago.jpg

Först ut har vi två nya Brickmaster böcker till City (police) och Ninjago. Böckerna som väl kan sägas är en typ av idebok kommer med 140 legobitar och två minifigs och byggbeskrivningar på saker man kan bygga med dessa bitar. Så vitt jag vet brukar modellerna i de här böckerna faktiskt vara designade av Legos egna set designers. City boken verkar även innehålla seriestrippar.

Båda böckerna släpps i Augusti.

ideabook.jpg
ideabook2.jpg

Sedan har vi denna idebok med 200 sidor inspiration, tips och tekniker till alla möjliga teman som t.ex: city, space, kingdoms och mycket annat.

Boken släpps i oktober

 

starwars_minifigs.jpg
starwars_minifigs2.jpg

Den här boken är väl så smått ett måste för Lego Star Wars fantasten. En encyklopedi med över 200 olika minifigs från Lego Star Wars. Och precis som LEGO Star Wars the Visual Dictionary kommer även denna bok med en exclusiv minifig.

Boken släpps i oktober

hp_vd1.jpg
hp_vd2.jpg

Den sista nyheten är för er Harry Potter fans. En 96 sidors visuell genomgång av Lego Harry Potter setten. Och man kunde ju inte vara sämre än med motsvarigheten till Star Wars så boken kommer med en exklusiv minifig.

Lego Harry Potter: Building the Magical World släpps i juni.

 

Flera av bilderna är vattenmärkta med confidential eller liknande men eftersom förlaget själva släppt bilderna publikt i denna pdf så utgår jag från att det är ok att publicera dem här.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s