Dagens serie 5 figur: SkogshuggareI dag så är det skogshuggarens tur att bli granskad närmare i ”dagens serie 5 figur”. Klädd i ljusblå byxor (jeans?), röd flanellskjorta och bäverkeps så är han en god representant för en lantis-klyschan.

Torson har tryck både fram, bak och på armarna. Tyvärr dras den med samma problem som funnits en tid hos åtminstone de kina-tillverkade figurerna. Det vita trycket på den röda torson är för tunt och färgas därmed rosa.

Kepsen är av samma, lite mer detaljerade version, som följt med tidigare i serien.

Men settets stora ögondragare är nog utan tvekan den här yxan. Trycket är perfekt och silvermetallic-färgen får bladet att se nästan vasst ut trots att det är ganska trubbigt. Den är helt klart mycket bättre än de tidigare grå eller svarta enfärgade yxorna som minifigurer utrustats med.

Summering

En trevlig liten figur som verkligen skriker ”hillbilly” även om det kanske är tveksamt om figuren kommer att bli någon större favorit. Fast å andra sidan så kommer den säkerligen inte att vara någon av figurerna som blir kvar. Figurerna som ingen är intresserad av.

Enda kvalitetsfelet med figuren är trycket på torson som jag antar är meningen skall vara vitt menframstår mer som rosa. Men det är ganske att jaga detaljer.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dagens serie 5 figur: Skogshuggare

  1. Nextuz skriver:

    Vart är blodet på yxan? 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s