Lego ny huvudsponsor för Stockholms Filmfestival Junior

Ja Stockholms filmfestival meddelar idag att Lego går in som huvudsponsor i filmfestivalen för den lite yngre generationen. Kanske inte helt otippat då Lego tycks snegla allt mer på filmproduktion.

Stockholms filmfestival Junior är mycket stolta över att kunna presentera leksaksföretaget LEGO som vår nya huvudsponsor. Både Junior och LEGO arbetar aktivt för att engagera och stimulera barns fantasi och vi ser framemot att tillsammans kunna göra 2012 års Juniorfestival till ett en kreativ mötesplats för barn och unga.
Junior_gruppbild
Junior_gruppbild
Föregående1234Nästa

Stockholms filmfestival Junior har som mål att visa kvalitetsfilm från hela världen för barn och unga, film som sällan når den vanliga biorepertoaren. Vi vill att barn och unga ska ha samma möjlighet att se kvalitetsfilm som vuxna och vill samtidigt ta tillvara deras kreativitet och ge dem möjligheten att själva uttrycka sig och skapa film.

– Vi har sett att barn använder bland annat LEGO för att animera sina filmer, under de år då vi har arbetat med våra filmverkstäder. Det är därför mycket inspirerande att nu gå vidare och fördjupa det samarbetet med LEGO, säger Git Scheynius, festivalchef på Stockholms filmfestival.

Den 7-12 maj är det dags för den trettonde upplagan av Stockholms filmfestival Junior och nu är det klart att leksaksföretaget LEGO går in som huvudsponsor.

– Det känns helt rätt att LEGO tillsammans med Stockholms filmfestival Junior under 2012 går samman för att främja, engagera och stimulera barnens kreativitet och samtidigt ge dem möjlighet att njuta av bra film. Med vår historik och en ljus framtid inom filmproduktion så är vi på LEGO stolta över att vara huvudsponsor till detta evenemang, säger John Andersson, marknadschef på LEGO Sverige.

Stockholms filmfestival Junior är en sex dagar lång filmfest för alla unga filmälskare, med filmer från hela världen som är skräddarsydda för en publik mellan 6-16 år. Filmvisningarna är gratis för alla barn och unga och sedan starten år 2000 har Junior visat närmare 300 kvalitetsfilmer på några av Stockholms vackraste biografer.

Annonser
Det här inlägget postades i nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s